Glæd jer!

Redaktionen har været så heldige at få lov til at interviewe dem, der står for at få hallen kommer op at køre til festivalen på torsdag. Zylferr fra 8. klasse fortæller, at hun står for at sætte pavillonerne og boderne op. Hun glæder sig meget til at se stjernen Xander optræde, fortæller hun. Hun kan næsten ikke vente til torsdag.

Christina og Line havde også tid til at tale med os. Line skal koordinere de optrædende. Hun fortæller os, at hun har stor tiltro til de optrædende, og at alt nok skal gå godt. Hun synes, at festivalen er en god måde for eleverne til at være sammen på kryds og tværs. Hun glæder sig meget til at se de fine boder og Xander. Christina fortæller, at hun koordinerer boderne og hallens opsætning. Hun sørger også for, at der er strøm og lys i boderne. Da vi spurgte, om hun så frem til festivalen, svarede hun med et smil på læben: “Hvem gør ikke det?”