Viceskoleleder

VICESKOLELEDER til NOVASKOLEN

NOVAskolen – profilskole for Eliteidræt, innovation og entreprenørskab søger en kompetent viceleder. Vi tror på læringsfællesskaber; ”Go to Gemba”, at medarbejderne er nøglen til det hele og at ledelse tæt på gør en forskel.
På NOVAskolen er der ikke to dage, som ligner hinanden. Vi er en skole, hvor mangfoldighed er en naturlighed og et aktiv der beriger hverdagen.
Har du lyst til med din erfaring, ro, humor, indlevelse og handlekraft, at sætte dit aftryk i et udviklingsorienteret miljø, så er det netop dig, vi har brug for.

Vi søger en souschef, der kan og vil stå i front og være med til at tegne NOVAskolen både internt og eksternt.
Vi har sportsklasser i udskolingen og ser gerne at du har et stort hjerte for idrætten og unge der brænder for netop deres sport.
Du vil indgå i et ledelsesteam, der samarbejder om overordnede ledelsesopgaver ift. kommunikation, strategi og drift.
NOVAskolen er en afdelingsopdelt skole. Du får ansvaret for mellemtrinnet herunder læringssamtaler og koordinering af undervisning i afdelingen.

Tiltrædelse 1. december 2018 ellers snarest derefter.

• du er en tillidsskabende kommunikator. Både internt og eksternt
• du har blik for den gode fortælling og kan give den liv
• du evner at inspirere, motivere og engagere
• du udviser en naturlig autoritet
• du er åben og nærværende og vil være tæt på personalet
• du har en konstruktiv, professionel og positiv tilgang til arbejdsopgaverne
• du kan fungere i en hektisk og omskiftelig hverdag
• du er læreruddannet har et stort personligt ”drive”
• du ved, du er en del af en større helhed og mestrer at arbejde tværprofessionelt

• en skole, hvor vi hver dag arbejder ud fra, at vi er her for børnenes skyld
• en meget engageret og dedikeret personalegruppe med høj faglighed og fokus på børnenes faglige, personlige og sociale udvikling
• en samarbejdende skolebestyrelse
• en skole med ambitioner
• en mulighed for at sætte dit præg på skolens fortsatte udvikling
• en skole, hvor idrætten giver muligheder for stærke relationer på tværs af sportsgrene
• en skole, der altid arbejder for den enkelte elevs progression og særligt i kommende skoleår arbejder med fagligt løft i dansk og matematik
• en faglig og inspirerende arbejdskultur med plads til visioner og kreativitet,
• en faglig udvikling og distribueret ledelse i fællesskab med skolens læringsvejledere

NOVAskolen er en to/tre-sporet skole med 0. – 9. årgang og 450 elever – heraf er ca. 60 procent tosprogede. Skolen er afdelingsopdelt (indskoling, mellemtrin og udskoling). Vi har i udskolingen tre sportsklasser i samarbejde med EliteVejle og Team Danmark.
NOVAskolen er imødekommende og åben overfor nyeste forskning inden for kerneopgaven og prioriterer elevernes læring og trivsel højt. Det giver et udviklingsorienteret miljø for alle med praksisnær efteruddannelse.

Flere oplysninger om jobbet kan fås hos skoleleder Susanne F. Kristensen 2927 9630. Vi ser gerne, at du laver en aftale om at besøge skolen i forbindelse med din ansøgning – book gerne en aftale via skolens kontor på 7681 3700.

Du kan læse mere om os på www.novaskolen.dk

30-09-2018
Første samtalerunde er mandag d. 08.10.2018. Anden samtalerunde er onsdag
d. 24.10.2018
Du skal være indstillet på, at blive testet mellem de to samtalerunder og cases i 2 samtalerunde.

Børneattest
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.