Afdelingsleder til NOVAskolen

NOVAskolen – profilskole for Eliteidræt, innovation og entreprenørskab søger en kompetent afdelingsleder. Vi tror på læringsfællesskaber, at medarbejderne er nøglen til det hele og at ledelse tæt på gør en forskel.
På NOVAskolen er der ikke to dage, som ligner hinanden. Vi er en skole, hvor mangfoldighed er en naturlighed og et aktiv der beriger hverdagen.
Har du lyst til med din erfaring, ro, humor, indlevelse og handlekraft, at sætte dit aftryk i et udviklingsorienteret miljø, så er det netop dig, vi har brug for.

Vi søger en afdelingsleder, der kan være med til at tegne NOVAskolen både internt og eksternt.
Du vil indgå i et ledelsesteam, der samarbejder om overordnede ledelsesopgaver ift. kommunikation, strategi, vikardækning og drift.
NOVAskolen er en afdelingsopdelt skole. Du får ansvaret for mellemtrinnet herunder læringssamtaler og koordinering af undervisning i afdelingen.

Tiltrædelse 1. januar 2019.

• du evner at inspirere, motivere og engagere,
• du udviser en naturlig autoritet,
• du er åben og nærværende og vil være tæt på personalet,
• du har en konstruktiv, professionel og positiv tilgang til arbejdsopgaverne,
• du kan fungere i en hektisk og omskiftelig hverdag,
• du er læreruddannet og har et stort personligt ”drive”,
• du ved, du er en del af en større helhed og mestrer at arbejde tværprofessionelt,
• du er en god organisator og har interesse for it.

• en skole, hvor vi hver dag arbejder ud fra, at vi er her for børnenes skyld,
• en meget engageret og dedikeret personalegruppe med høj faglighed og fokus på børnenes faglige, personlige og sociale udvikling,
• en samarbejdende skolebestyrelse,
• en skole med ambitioner,
• en mulighed for at sætte dit præg på skolens fortsatte udvikling,
• en skole, der altid arbejder for den enkelte elevs progression og særligt i kommende skoleår arbejder med fagligt løft i dansk og matematik,
• en faglig og inspirerende arbejdskultur med plads til visioner og kreativitet,
• en faglig udvikling og distribueret ledelse i fællesskab med skolens læringsvejledere.

NOVAskolen er en to/tre-sporet skole med 0. – 9. årgang og ca. 450 elever – heraf er ca. 60 procent tosprogede. Skolen er afdelingsopdelt (indskoling, mellemtrin og udskoling). Vi har i udskolingen tre sportsklasser i samarbejde med Elite Vejle og Team Danmark.
NOVAskolen er imødekommende og åben overfor nyeste forskning inden for kerneopgaven og prioriterer elevernes læring og trivsel højt. Det giver et udviklingsorienteret miljø for alle med praksisnær efteruddannelse.

Flere oplysninger om jobbet kan fås hos skoleleder Susanne F. Kristensen på tlf. 2927 9630.

Du kan læse mere om os på www.NOVAskolen.dk

Vi skal have din ansøgning senest 23. november 2018. Ansættelsessamtaler holdes onsdag 28. november 2018.

Børne- og straffeattestattest
Vi indhenter børne- og straffeattest.

Send din ansøgning
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter