Stillingsopslag 2 lærere til NOVAskolen

NOVAskolen – profilskole for innovation og entreprenørskab søger lærere til faste stillinger i henholdsvis indskoling og mellemtrin.

NOVAskolen tror på, at genialitet kan læres, og at medarbejderne er nøglen til det hele. På NOVAskolen er der ikke to dage, som ligner hinanden. Vi har gennem vores elevsammensætning en anden dynamik end andre skoler, og det er vi glade for.

Har du lyst til at gøre en forskel og kaste dig ind i rollen som elevernes rollemodel – så er det dig, vi har brug for.

Skolen søger to lærere.

1 stilling som primært dansk-, idræts- og engelsklærer til 6. årgang.

1 stilling til 3. årgang som matematik-, billedkunst- og uuv.lærer. Stillingen er desuden tilknyttet 1. årgang med primært uuv

Er du vild med at være lærer – og at indgå i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, børn og forældre? Så er vi stedet for dig!

Tiltrædelse december 2017, eller hurtigst muligt.

Vi holder ansættelsessamtaler 25. oktober 2017.

• du er i stand til at sætte tydelige rammer,
  • du har styr på klasserums- og læringsledelse,
  • du er læreruddannet eller har tilsvarende kompetencer,
  • du har en vilje til at arbejde med en entreprenant tilgang til undervisningen,
  • du har personlighed, humoristisk sans og kan undervise med høje faglige mål,
  • du er ansvarlig, selvstændig, initiativrig og nysgerrig på læring.

• tæt tilknytning til årgangsteamet og opbakning fra forældrene,
  • et fagligt og inspirerende arbejdsmiljø med plads til visioner og kreativitet,
  • faglig udvikling sammen med skolens læringsvejledere.

NOVAskolen er en to/tre-sporet skole med 0. – 9. årgang og ca. 500 elever – heraf er ca. 60 procent tosprogede. Skolen er afdelingsopdelt (indskoling, mellemtrin og udskoling). Vi har i udskolingen tre sportsklasser i samarbejde med EliteVejle og Team Danmark.

NOVAskolen er inde i en rivende pædagogisk udvikling, og det giver spændende udviklingsmuligheder til alle medarbejdere.

Flere oplysninger om jobbet kan fås hos viceskoleleder Anders Harfot på tlf.  76 81 37 02 / 29 11 94 05.

Du kan læse mere om os på www.novaskolen.dk

Der er ansøgningsfrist 23. oktober 2017.

Børneattest

Vi indhenter børneattest.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.