NOVAskolen videre til kvartfinalen

Så glade var NOVAs drenge, da de i dag vandt kredsfinalen (runde 7) over Nymarksskolen i Svendborg efter en dramatisk herrefight, som først blev afgjort efter to timers intens fodbold.

Hjemmeholdets mange tilskuere gjorde ellers hvad de kunne med smædesange mod og om NOVA, men intet bed på de 14 vejlensere, der til sidst kunne hæve armene efter Christian Gammelgaard fra 8.C. sparkede det afgørende straffe ind i straffesparkskonkurrencen.

Kampen endte 1-1 i ordinær tid. Holdets topscorer, Christoffer Simonsen scorede et mål, som Christian Eriksen ville have været stolt af.

Næste runde spilles til foråret på hjemmebane mod et stærkt mandskab fra Esbjerg.

Der dufter af kanel

Skolenboden “Madkassen” tager nu forskud på en af julens glæder. Nemlig RISENGRØD. Fra nu og frem til juleferien kan der i Madkassen købes risengrød for 20 kr.

Der medfølger naturligvis både kanel og en smørklat.

Velbekomme!

5.A holder fernisering

5.A har i en periode arbejdet med romanen Røv & gulvsand. De har lavet foldebøger omkring emnerne: personkarakteristik, berettermodel, personernes udvikling og tekstens tomme pladser.

Til fernisering kom 0.B og 5.B, og de fik serveret flødeboller og saftevand, inden de blev præsenteret for foldebøgerne.