NOVAskolen har besøg af tidligere elev

René Bank har udgivet tre bøger og er i gang med den fjerde. Alle bøgerne hidtil er fagbøger omhandlende historiske begivenheder. Hver gang René udgiver en bog, sender han et signeret eksemplar til sin tidligere skole. René siger, at det gør han af taknemlighed for det, skolen har betydet for hans ærgerrighed efter at blive dygtigere. På NOVAskolen, dengang Nørremarksskolen, blev Renés historiske interesse vakt for at være nysgerrig på verden.

Renés bøger er udgivet af Alinea.

Box Office – Skolekoncert for mellemtrinet

Beatbox og jazzduet. De to franske musikere i Box Office kendte jazzen ud og ind, før de tilføjede beatbox som en ny musikalsk ingrediens. Resultatet var eksplosivt: Allerede året efter duoen blev dannet, vandt de det franske Beat Box Team mesterskab!

HipSomHap – Skolekoncert for indskolingen

Den står nemlig på svedige beats og seje rim, når Anna Spejlæg og Johnny LigeGlad fortæller sjove historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst – også når de voksne ikke synes det er verdens bedste ide. HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem. Så glem alt om guitar og rundbordspædagogik: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool.

Du kan læse meget mere om HipSomHap på deres hjemmeside: HipSomHap.nu