Stillingsopslag 2 lærere til NOVAskolen

NOVAskolen – profilskole for innovation og entreprenørskab søger lærere til faste stillinger i henholdsvis indskoling og mellemtrin.

NOVAskolen tror på, at genialitet kan læres, og at medarbejderne er nøglen til det hele. På NOVAskolen er der ikke to dage, som ligner hinanden. Vi har gennem vores elevsammensætning en anden dynamik end andre skoler, og det er vi glade for.

Har du lyst til at gøre en forskel og kaste dig ind i rollen som elevernes rollemodel – så er det dig, vi har brug for.

Continue reading

Stillingsopslag Ressourceperson inden for matematik

NOVAskolen – profilskole for innovation og entreprenørskab søger ressource lærer inden for matematik. Meget gerne med linjefag i fysik/kemi.

Som ressource person inden for matematik, er du en del af Læringscenteret på NOVAskolen, og man skal i samarbejde med de øvrige LC’er og årgangsteamene skabe optimale betingelser for læring og trivsel for alle skolens elever.

Continue reading

NOVAskolen har besøg af tidligere elev

René Bank har udgivet tre bøger og er i gang med den fjerde. Alle bøgerne hidtil er fagbøger omhandlende historiske begivenheder. Hver gang René udgiver en bog, sender han et signeret eksemplar til sin tidligere skole. René siger, at det gør han af taknemlighed for det, skolen har betydet for hans ærgerrighed efter at blive dygtigere. På NOVAskolen, dengang Nørremarksskolen, blev Renés historiske interesse vakt for at være nysgerrig på verden.

Renés bøger er udgivet af Alinea.